Bridgewalking – Danmarks eneste fra Middelfart over Lillebælt

Bridgewalking er et spændende fænomen. Det er nok de færreste der ikke har prøvet at føle en vis fascination af store broer og brobygningsværker. Vi har dog på nuværende tidspunkt kun én mulighed for bridgewalking i Danmark og det er Bridgewalking over Lillebælt. Denne oplevelse tager udgangspunkt i Middelfart og går over den gamle Lillebæltsbro.

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en unik oplevelse. Faktisk er denne tur den eneste af sin slags i Danmark, selvom der findes mange andre store broer til bridgewalking i resten af verden.

Oplev en stor bro for en hel ny side. Du kommer op i 60 meters højde og krydser Lillebælt over den gamle lillebæltsbro. Det hele varer 2 timer, og sikkerheden er helt i top. Du får ved turens start en heldragt, som du gerne må tage med hjem efterfølgende, og så bliver i tilkoblet et sikkerhedssystem på broen.

Undervejs på din bridgewalking kommer du til at høre nærmere om broens historie og ikke mindst en masse spændende information omkring Lillebælt. Bridgewalking er en af de mere specielle oplevelsesgaver, men prisen er overkommelig til kun 295 kr. for en voksen. Det er en billig pris for en oplevelse du sent vil glemme.

Bestil din bridewalking nu

(Reklame)

Bridgewalking Lillebælt

I udlandet er der yderligere muligheder for at opleve store og berømte broer fra en ny side, hvis din første bridgewalking har givet dig appetit på mere.

Bridgewalking på berømte broer i hele verden

I udlandet er bridgewalking et mere udbredt fænomen end i Danmark, hvor vi kun har mulighed for at komme afsted i Middelfart over Lillebælt. Hvis du er bro-entusiast eller din bridwalking Lillebælt har givet dig smag på mere, så er det værd at undersøge nogle af de større internationale broer, man kan bridgewalke på.

Først tager vi lige en hurtig Q&A om bridgewalking, hvor vi svarer på nogle af de mest gængse spørgsmål.

Hvad koster bridgewalking?

Som du kan se lidt herover, så kan du få en bridgewalking i Middelfart for 295 kr. For børn under 16 år koster det kun 235 kr. Det er sådan set de muligheder der er i Danmark.

Hvis du skal til udlandet, så er der naturligvis væsentligt større udgifter alene til rejse og ophold. Til gengæld er oplevelsen også bedre. Prisen varierer meget alt efter hvilken bro og hvilket land i verden det drejer sig om, så her må du tjekke de lokale priser.

Bridgewalking – Hvor i verden?

Der er ganske få steder i verden, hvor man kan afprøve bridgewalking i samme forstand som over Lillebælt. Normalt tænker man bare bridgewalking som en spadseretur over en bro. Bridgewalking Middelfart er dog noget andet, hvor du kommer til at gå, hvor man normalt ellers ikke kan.

Et andet sted i verden er i Australien, hvor man prøve bridgewalking eller bridgeclimb. I Sydney kan du få samme oplevelse på Sydney Harbour Bridge. Derudover er der Story Bridge i Brisbane – igen i Australien.

En tredje bro er Auckland Harbour bridge I New Zealand. Den sidste vi skal nævne her er New River Gorge Bridge i West Virginia, USA. Generelt kan man sige, at man skal rejse rigtigt lang, hvis man skal prøve bridgewalking i verden udenfor lille Danmark.

Hvor lang tid tager Bridgewalking?

Det er typisk en tur der tager omkring 2 timer. Nogle steder er tiden 2-3 timer, men det ligger lige deromkring på alle de broer der tilbyder bridgewalking. Det er også en passende tid til oplevelsen. Hverken for lang eller for kort. Nogle af broerne er lidt længere end andre er her er det tætter på de 3 timer end 2 timer.

Forskel mellem Bridgewalking og en almindelig gåtur over broen

Når man først hører begrebet bridgewalking vil den første tanke for de fleste være en gåtur over en bro. Med andre ord lyder det ikke så spændende – for man kan jo altid tage en gåtur på en hvilken som helst bro i Danmark. Hvad er der så specielt ved det?

Det er heldigvis to ting der slet ikke kan sammenlignes. Bridgewalking over Lillebælt er en helt unik oplevelse, hvor du får et sus i maven over højden kombineret med en fabelagtig udsigt over vandet og Middelfart. Dertil kan du lægge, at du kommer til at gå over broen langs en gang, som man ellers ikke har adgang til og du er godt oppe i højden. Samtidig får du god information og historie om ikke bare den gamle lillebæltsbro, men også Lillebælt og Middelfart.

Hvis du bor på Fyn eller i nærheden af Lillebælt, så skylder du dig selv at prøve denne oplevelse mindst én gang i dit liv. Som vi har set længere oppe er det ret specielt at vi overhovedet har mulighed for bridgewalking i Danmark, da du ellers skal rejse langt for en tilsvarende oplevelse.

Selvom du ikke kommer fra egnen, så kan du booke en bridgewalking over Lillebælt, hvis du har planlagt en tur til et sted i nærheden. Ellers vil vi også garantere, at de er en oplevelse der er være at køre langt efter. Hvad venter du på?