Kroophold på Danmarks hyggeligste kroer

De fleste af os vil gerne hjemmefra en gang i mellem, men det behøver ikke nødvendigvis at være i udlandet. Hvis man gerne vil opleve Danmark og mere lokal natur og kultur, så skal du tage på kroophold. Det er en lækker for afslapning og ofte med en mere personlig betjening.

Giv et kroophold i gave til den du kær eller forkæl dig selv. Det er en fantastisk oplevelsesgave, som kan mere end som så. Du får oftest mad og nogle gange også lidt drikkevarer med i prisen. Det giver også et ekstra krydderi til oplevelsen, da du så kan smage på egnsretter. Der kan være stor forskel på den mad du præsenteres for på Kroophold i København i forhold til på en kro i Struer. Der er ikke nogen der er bedre end den anden. Det er bare anderledes og det er netop charmen.

Oplevelsesgave med på Sjælland eller i Jylland med gode naturoplevelser

Mange af de hyggelige kroer i Danmark ligger ikke helt inde i byerne. Ofte er det lidt udenfor omgivet af inspirerende natur. Vi ser nærmere på forskellige konkrete anbefalinger på kroophold som oplevelsesgaver herunder, og længere nede på siden går vi mere i dybden med de kroer, du kan finde, hvis du søger efter et kroophold i nærheden af en bestemt by.

Kroophold for 2 – gavekort fra Go Dream

Med dette gavekort på et kroophold for 2 kan du vælge mellem mere end 70 forskellige steder i Danmark. Det betyder at du kan finde et sted med historie og sjæl i alle egne af Danmark lige fra Sjælland og København til Århus og resten af Jylland.

Prisen er kun 999 kr. og det er ikke meget for et kro og hotelophold. Denne pakke er med vin. Det er en perfekt oplevelse, som kan gives i gave til ethvert par, eller du selv kan give til din bedre halvdel.

Uanset hvor I vælger at indløse gavekortet er I garanteret et dejligt romantisk kroophold. Tøv ikke med at bestille.

Book gavekort nu

(Reklame)

GO DREAM Kro- og hotelophold med vin for 2

Hotel eller kroophold med middag

Her finder vi endnu en pakke fra Go Dream, hvor du for blot 1199 kr. kan få et gavekort til et hotel- og kroophold med middag. Vælg selv mellem en lang række trestjernede og firestjernede hoteller og kroer til dit ophold.

Om du vælger vinbakken ovenfor eller dette kroophold med middag er lidt en smagssag. Fordelen ved begge gavekort er at de egner sig perfekt som oplevelsesgaver, fordi de kan indløses til et ophold over hele landet. Modtageren er altså ikke låst til at vælge en bestemt kro. Bor man selv lidt udenfor byen og gerne vil prøve et ophold i København eller Århus, så kan man sagtens det. Omvendt kan det også være en kærkommen afveksling for bymennesket, at tage sit ophold i provinsen eller nærmere fin natur.

Book her

(Reklame)

GO DREAM Kro- og hotelophold med middag

Lækkert kroophold med dans på Rudbøl Grænsekro

På denne fine grænsekro bydes op til dans og musik. Der er garanteret en god smagsoplevelse, når I bliver præsenteret for kroens 3-retters festmenu og ikke mindst brunch. Det er et eventyr, du ikke må gå glip af.

Bestil herunder og få en dejlig tid i Sønderjylland tæt på grænsen. Der er mulighed for grænsehandel, inden I vender hjem efter et festligt ophold på kroen.

Bestil kroophold og dans her

(Reklame)

Kroophold med dans hos Rudbøl Grænsekro

Ophold på Rold Storkro i Nordjylland

Rold Storkro ligger i de lækreste naturomgivelse i Rold Skov i Rebild Bakker. Udover den hyggeliger stemning på kroen, kan du gå på skovtur i en skoven, der omslutter kroen. Der er god mulighed for en skøn gåtur i naturen.

På Rold Storkro får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Prøv det selv. Du vil ikke fortryde det.

Bestil dit gavekort her

(Reklame)

Kroophold på Rold StorKro

Wellness kroophold i Nordjylland

Dette kroophold inkluderer wellness. Opholdet finder sted på Tambohus Kro & Badehotel i Nordjylland. Med i prisen er inkluderet gratis adgang til Kurbad Limfjorden og Sydthy Kurbad. Du finder derfor ikke et mere afslappende kroophold i Jylland, der er så sundt for krop og sjæl.

Få ladet batterierne op på ny med et ophold på Tambohus Kro. Din krop vil takke dig for det. Opholdet her kan være ekstra luksus og selvforkælelse til dig selv, eller det kan være et tiltrængt afbræk i en presset hverdag, hvor man til tider har behov for at koble helt af. Det kan du her.

Bestil gavekort nu

(Reklame)

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Kroophold deal – Få mere for pengene når du køber på tilbud

Med et gavekort til kroophold, som vi har nævnt længer oppe, så får du ofte en bedre deal på dit kroophold. Go Dream har eksempelvis kroophold for 2, hvor du kan vælge mellem en lang række forskellige kroer i hele landet. Prisen her er typisk et bedre tilbud, end hvis du selv bestiller på kroen. Det er tilfældet fordi Go Dream har mulighed for at levere mange kunder til den enkelte kro, og derfor kan de tilbyde dig bedre priser.

Det samme er tilfældet ved DuGlemmerDetAldrig, der også tilbyder kroophold på bestemte kroer. Det kan sagtens betale sig at bestille hos firmaer som Go Dream eller DuGlemmerDetAldrig, hvis du gerne vil spare penge på billige kroophold.

Kroophold kan være mange ting. Skal det være weekendophold og hvor mange personer skal med? Mange kroer tilbyder også særlige ekstra ting i pakken. Det kan være spa på opholdet eller en kombination som kroophold og golf. Du kan altid hente frisk inspiration til dit næste kroophold hos kroophold.dk.

Sådan vælger du kro og by

Når du skal finde den rette kro til dit ophold, kan det hjælpe at se nærmere på om kroen kan tilbyde andre fordele end selve opholdet. Kroophold med middag er næsten en klassiker, men det kan også være mere specifikt, såsom kroophold med hund. Det er langt fra alle kroer der tillader at man medbringer kældedyr, så hvis det er dit ønske at have din hund med, så er det i hvert fald en ting at være opmærksom på.

Derudover kan der være mange eksempler på forskellige typer af ekstra forkælelse på dit ophold. Vi har samlet en lille liste her med typiske ekstra fordele:

  • Spa
  • Dans
  • Pool
  • Vinsmagning
  • Wellness

Hver især er det ting der lige giver lidt ekstra til oplevelsen. Efter at have kigget nærmere på typiske fordele vil vi nu prøve at guide dig, hvis du leder efter en kro i et bestemt område. Det kan være at du gerne vil på kroophold på Sjælland eller i Jylland. Så er der ingen grund til at spilde tid på at undersøger kroer i den anden ende af Danmark.

Kroophold i særlige områder og byer

Lad os tage et kig på, hvilke muligheder der er af kroer i bestemte landsdele og faktisk også nær bestemte byer.

Kroophold nær Århus

I nærheden af Århus finder duMontra Hotel Sabro Kro, som i skrivende stund har tilbud på kroferie.  Dette tilbud omfatter et gourmetophold fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag. Kroen ligger på Viborgvej i Sabro og det er tæt på Århus. Gå ind på kroens egen hjemmeside og book dit ophold, før det er for sendt.

Hotel Årsnes Kroer en anden kro nær Århus, hvor du kan booke dit kroophold. Kroen ligger cirka 10 kilometer fra Århus. Det er kun 15 minutters kørsel fra Århus centrum. Det er en utrolig flot kro i sin egen ret, og derudover har du nemt ved at komme ind til storbyen, hvis det også lokker.

I sabro ligger Nilles Kro, som også kan tilbyde et lækker kroophold nær Århus. Du finder Nilles kro på Hadstenvej. Kroen har fokus på sanselige oplevelser, og du får et lækkert ophold i naturskønne omgivelser med blandt andet klassisk dansk mad.

Kroophold nær grænsen

Hvis du gerne vil finde et kroophold nær grænsen er Bov Kroet rigtigt fint valg. Bov Kro ligger få kilometer fra grænsen og kun 8 km fra den spændende tyske storby Flensburg. Du kan vælge mellem en række forskellige ophold fra en enkelt nat til weekendophold. Hvis der skal lidt mere forkælelse til kan du vælge et forkælelsesophold for 2 personer med lidt ekstra luksus.

Rudbøl grænsekroer en anden kro, der tilbyder kroophold nær grænsen. Kroen er beliggende i Nationalpark Vadehavet, så du er sikret naturoplevelser på ferien. Derudover får du naturligvis lækker med og vin. Udover mad og drikke byder kroen på swimmingpool, sauna, bordtennis og billard.

Du kan også nyde et lækkert ophold på Frøslev Kro, som ligger ved Padborg. Frøslev Kros historie går helt tilbage til 1749, så du er garanteret masser og historisk stemning og god atmosfære på kroen.

Kroophold nær København

Vil du gerne på kroophold nær København, men ikke helt inde i centrum, så burde du se nærmere på Rødvig Kro og Badehotelsom har flot udsigt til Østersøen og Stevns Klint. Kroen er perfekt til et romantisk kroophold på Sjælland, og så er den kun 1 time fra København.

En anden god mulighed er Herlev Kro, som også ligger nær København. Kroens historie hår helt tilbage til 1863, og der er naturligvis sket rigtigt meget siden. Kroen har en rigtigt spændende historie, som du utvivlsomt kan høre nærmere om, hvis du besøger kroen.

Kroophold nær Randers

Vil du gerne overnatte på Randers kanten, så kan det være påFladbro Kro. Denne kro har også mulighed for kroophold med golf. Ellers kan du vælge mellem et Classic og Deluxe ophold. På classic ophold får du kaffe og kage ved ankomsten og eller 3-retter menu og overnatning i dobbeltværelse inklusiv morgenmad. Med deluxe udgaven opgraderes du til 6 retters menu inklusiv bobler, kaffe, sødt og vin udover alt fra classic ophold.

Svostrup Kroer også et godt bud. Svostrup Kro ligger ved Viborg og Randers på Svostrupvej 58. Her kan du få en kroferie, hvor du bare skal slappe af og nyde lækker mad af god råvarer. Der er forskellige muligheder for tilkøb, hvis du eksempelvis gerne vil bo i en suite eller på enkeltværrelse.

Kroophold Sjælland

Vi har allerede nævnt to gode kroer til kroophold på Sjælland. Rødvig Kro og Herlev Kro er fremragende bud, men hvis vi skal kigge lidt længer væk fra selve København, kan vi da også sagtens finde nogle super gode kroer at tage ophold på.

Reersø Kroer en kro på Sjælland, som ligger ved Kalundborg. Kroen lægger vægt på et hyggeligt ophold med masser af afslapning og gode rammer i form af en hyggelig landsby i idylliske omgivelser. Derudover byder kroen på en række kulinariske oplevelser, så der heller ikke er noget at savne, når det kommer til maden.

Hvis du gerne vil på ophold i Nordsjælland, skal der lyde en anbefaling til Asminderød Kro. Her får du et kroophold i Nordsjælland på en kro med en lang historie, der strækker sig helt tilbage til 1679. I nærheden er kroen er der både mulighed for golf på Fredensborg Golfbane og seværdigheder som Falkonergården og Fredensborg Slot.

Kroophold Jylland

Vi har allerede nævnt et par gode kroer nær Randers og ikke mindst Aarhus. For at komme bedre omkring Jylland, må vi hellere starte helt i nord og arbejde os sydpå til de større områder i Jylland, som vi endnu ikke har været omkring. Hvis vi tager helt mod nord til Skagen finder vi det kendte Ruths Hotel, hvor du også kan booke et ophold. Herudover tilbyder Brøndums Hotelog Hotel Plesnerogså ophold i Skagen.

I nærheden af Aalborg finder vi Suldrup Kroog Tylstrup Kro, som dog ligger i hver sin by. Begge kroer er små hyggelige kroer, som tilbyder overnatning og lækker mad. Derudover er der også kroer og hoteller i selve Aalborg, hvor du kan booke et kroophold, men inde omkring midtbyen er det mest kun hotellerne, hvor du kan overnatte.

Kroophold Fyn

Munkebo Kroer en kro der ligger meget centralt på Fyn mellem Kerteminde og Odense. Her kan du tage et kroophold på Fyn i flotte naturomgivelser. Kroen rummer 23 værelser og 1 suite, og de er alle indrettet i engelsk stil. Kroen ligger på Fjordvej 56 i Munkebo og lige ud til Kerteminde Fjord.

Af andre lækre kroer på Fyn kan vi nævne Falsted Kroog Brobyværk Kro. Der findes an række forskellige gode muligheder for kroophold på Fyn. Hvis du bestiller et kroophold gavekort fra Go Dream, kan du i oversigten over kroer finde nogle som ligger på Fyn.

Book dit kroophold i dag og nyd god mad og atmosfære

Kroophold for 2 er blandt de mest populære oplevelsesgaver, fordi det er så lækker en oplevelse. Samtidig kan du med et gavekort til kroophold for 2 vælge mellem spændende kroer i byer rundt omkring i hele landet.Vi har set på mange muligheder i denne artikler, lige fra gavekort til en valgfri kro blandt mange til kroophold på en bestemt kro. Kig tilbage øverst i artiklen for nemmest at komme videre til booking af dit næste kroophold.