Mors dag 2020 – Find årets mors dag gave

Mors dag 2020 er søndag d. 10. maj, og her er det vigtigt at finde en fantastisk mors dag gave. Du har kun en enkelt chance hvert år, så det kan betale sig at være omhyggelig med at ramme plet.

Vi har samlet de bedste oplevelsesgaver til mors dag. Udviklingen er klar. Der gives ikke længere blot blomster og chokolade som årets mors dag gave. Til mors dag 2020 er der langt mere fokus på gaver, som giver jer gode oplevelser sammen. Det viser din store kærlighed, og I får i fællesskab en oplevelse, som I aldrig vil glemme. Oplevelser som mors dag gave behøver ikke at koste voldsomt meget, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre lidt mere ud af mors dag i år.

Skal gaven gives eller opleves på mors dag

De forslag vi præsenterer herunder som bedste bud på årets mors dag gave 2020 er oplevelser som både kan bookes i forvejen eller gives som gave. I sidstnævnte tilfælde er det din mor selv som skal booke oplevelsen.

Overvej derfor først, om din mors dag gave skal opleves på selve mors dag, eller bare gives, hvorefter mor selv kan booke sin oplevelse.

Spaophold på Saltsjöbad i Ystad

Mors dag er en god lejlighed til at forkæle mor. Det kan du i dén grad gøre med dette spaophold i Ystad, Sverige. I dette lækre ophold er der ubegrænset adgang til spa-afdelingen og derudover en tre retter menu samt morgenmad. Vi er sikre på at spaophold bliver blandt de rigtigt populært som mors dag gave 2020.

Ystad er beliggende i Skåne, og Saltsjöbad har en historie der rækker helt tilbage til 1897. Ystad ligger ca. 1 time fra København. Selve hotellet ligger helt ned til Østersøen.

Udnyt mors dag til at både dig selv og din mor kan få alle batterier ladt op på dette pragtfulde hotel. Selvforkælelse og rekreation er i højsædet, og så er det bare en ekstra bonus at I befinder jer i skønne omgivelser i Ystad.

Bestil spaophold nu

(Reklame)

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Mors dag med smagsoplevelser med Timm Vladimir

I køkkenet hos Timm Vladimir har I her mulighed for at stifte bekendtskab med det italienske køkken. I lærer selv at lave de lækre italienske retter, så udover smagsoplevelsen får dig og mor friske færdigheder indenfor madlavning med hjem i bagagen.

Kurset starter med en 4 timers introduktion til det italienske køkken. Herefter går man videre til madlavning, hvor der tilberedes italienske klassikere som risotto og tiramisu. Inkluderet i prisen er drikkevarer fra Timms eget køkken, og et fint forklæde som I kan tage med hjem bagefter.

Giv en mors dag gave, hvor I kommer til at tilbringe en hel dag sammen med hygge og god mad. Det findes ingen mange bedre måder at gøre mors dag uforglemmelig end at give en oplevelse som I kan have sammen. Kurset finder sted i Aarhus.

Bestil jeres plads i dag

(Reklame)

Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Spa & Bistro Royal hos Arndal i København

Når man gerne vil gå skridtet videre, så kan man kombinere velvære med en god madoplevelse. Hos Arndal Spa får du her en super lækker middag bestående af oksecuvette med rødvinssauce, pommes frites og salat med tilhørende vin. Derudover får du 25 minutters massage i parrum. Årets mors dag gaver er oplevelser, og denne oplevelse kunne godt tage prisen som bedste gave til mors dag 2020.

Udover de førnævnte lækkerier får du også adgang til Arndal Spas fantastiske spaområde med sauna, saltvandsboblebad og dampbad. Efter denne oplevelse har I fornyet energi til hverdagen.

Hvis oplevelsen ikke blot skal gives på mors dag, men også opleves på selve dagen er det en god ide at være hurtigt ude med bookingen. Der kan nemt blive rift om pladserne på en mærkedag som denne.

Bestil mors dag gave nu

(Reklame)

Spa & Bistro Royal hos Arndal

Gourmet middag med cocktails i Aarhus

Denne mors dag gave lægger op til, at I bare tager afsted og nyder en lækker gourmet middag med signatur cocktails fra Bar Plata i Aarhus. Der er lagt op til ren hygge, hvor smagsløgene bliver forkælet, samtidig med at I har rig lejlighed til at komme hinanden tættere.

Vælg mellem to forskellige pakker. Enten får du 3 retter og 3 cocktails, eller også kan du opgradere til den større pakke med 5 retter og 5 cocktails. Bar Plata er specialister i cocktails, så rødvin og øl er helt skiftet ud her. Det er en anderledes oplevelse, når det kommer til drikkevarer til maden, men kokkene og bartenderne har i tæt samråd sammensat de perfekte kombinationer af mad og cocktails.

Hvis man ikke er til alkohol kan alle cocktails bestilles uden alkohol. Bar Plata ligger på Klostertorvet 5 i Aarhus. Bestil som gave, så mor selv kan booke den rette tid, eller bestil som oplevelse, hvor du selv bestemmer tidspunktet, som sagtens kunne være på mors dag.

Bestil oplevelsen nu

(Reklame)

5 Retter & 5 Cocktails på Bar Plata

Gourmetaften i Nordjylland på Strandhotellet Blokhus

De bedste oplevelsesgaver til mors dag er dem der har med forkælelse eller ekstraordinære madoplevelser at gøre. Denne er ingen undtagelse. På det charmerende Strandhotellet i Blokhus får I en gourmetaften I sent vil glemme. Idyllisk beliggende ved stranden på vesterhavskysten, hvor man kan se solen gå ned i horisonten.

Vælg mellem 6 retter med eller uden drikkevarer. Med i prisen følger 6 retters middag med snacks og bobler samt kaffe og hjemmelavede petit fours. Derudover er der mulighed for at tilkøbe vinmenu, som er udvalg specielt til retterne.

Strandhotellet er et ungt og moderne badehotel fra 2017, så det er kun ganske få år gammelt. Få en uforglemmelig oplevelse sammen på mors dag 2020 med denne gourmetaften.

Bestil årets mors dag gave her

(Reklame)

En gourmetaften på Strandhotellet Blokhus

Hvornår er det mors dag

Mors dag i Danmark er altid 2. søndag i maj. Sjovt nok er det en dag der markeres i mange forskellige lande, men på vidt forskellige datoer. Mors dag 2020 er 10. maj. Dagen falder altid i 18 eller 19.

Se vores lille oversigt over, hvornår mors dag falder de næste år.

  • Mors dag 2020 – 10. maj.
  • Mors dag 2021 – 9. maj.
  • Mors dag 2022 – 8. maj.
  • Mors dag 2023 – 14. maj.
  • Mors dag 2024 – 12. maj.

Så er der ikke nogen undskyldning for ikke at huske mors dag. Men hvad skal man lige give, og hvordan er man sikker på, at den mors dags gave man finder i år også er en gave der viser, hvor meget man sætter pris på sin mor. Oplevelsesgaverne ovenfor er bud på gaver som ikke vil skuffe. Det er altid godt at vise, at man har lagt ekstra energi og tanker i gaven.

Personlinge mors dags gaver

Hvis valget ikke lige falder på en oplevelsesgave, så kan du gå mere personligt til værks. Her er der også flere muligheder. En mulighed er at købe et personligt smykke. Det kan gøres ved at du vælger smykker med en sten, som du ved din mor holder af. Du kan også i dag til en ret billig pris få indgraveret en lille tekst i visse smykker. Såkaldte tags – som egentlig bare er vedhæng, hvor der kan står noget tekst – kan findes med tekster som mor eller mom.

En anden personlig mors dag gave kan være et velvalgt stykke tøj, som passer din mors stil. Du kan også på den måde vise, at du kender hende størrelse. Både tøj og smykker kan fås til fornuftige priser, så din personlig mors dag gave ikke nødvendigvis skal være dyr.

Til mors dag 2020 kan du også gå den klassiske vej med chokolade eller blomster, og alligevel gøre det personligt. Her drejer det sig simpelthen om at få skrevet et personligt kort. Sørg for at skrive nogle personlige linjer omkring hvad hun helt præcis betyder for dig. Det kan være svært at finde de rette ord, men du kan være helt sikker på, at din mor vil sætte pris på det.

Som ide til at starte ud med, kan du hente inspiration i ordsprog eller mors dag digte. Det behøver naturligvis ikke at være den gamle traver mor er den bedste i verden, for selvom den er god og sød – så er den også for universel og brugt til at være rigtigt personlig.

De gode gaveideer skal ikke stå alene

Hvad der måske er endnu vigtigere end de gode mors dag gaveideer og om hun får et flot kort med en fin hilsen er simpelthed at være der. Mød op på dagen, og vis at det er en anledning der er værd at markere. Selv den bedste mors dag gave kan falde til jorden, hvis den leveres på et 15 minutters lynvisit over en kop kaffe.

Tag dig tiden til at vise, at hun er tiden vær. Vis at du er der for hende, og at du godt ved hun altid er der for dig. Det er vigtigere end nogen gave.

Her på Oplevelsesgaver håber vi, at vi har inspireret dig til at gøre mors dag 2020 uforglemmelig. Husk at det især i 2020 er det personlige element der tæller, så gode oplevelser som I kan have sammen er det bedste valg.