Oplevelser i København

København er byen, hvor du altid kan finde gode oplevelser. Det gælder uanset hvad du er til. Vi har gjort det nemt for dig og samlet de bedste og mest populære oplevelser i København. Her kan du finde alt fra escape room over Goboat til virtual reality og kanalrundfart.

Der er altså såvel turist-agtige aktiviteter, men også spænding og udfordrende oplevelser. Vi præsenterer oplevelserne en efter en, og du kan for nemhedens skyld orientere dig i oversigten over oplevelser i København.

Sidst i denne artikel forsøger vi også at finde gode bud på gratis oplevelser i København og noget der er lidt mere for børn.

Hvilken type oplevelser er du til?

Når man befinder sig i Danmarks hovedstad, så er det klart at udbuddet af ting man kan prøve er overvældende. Her på oplevelsesgaver har vi gjort forarbejdet og sorteret lidt i udbuddet og fundet det mest interessante i denne oversigt. Du finder både oplevelser for to i København og nogle der bedst egner sig til større grupper. Har du allerede en god ide om hvad du gerne vil opleve, så kig hurtigt gennem menuen først.

Escape Room Seven hos Brain Game CPH

Escape Room har boomet i popularitet den seneste tid, og du bliver i den grad udfordret. Oplevelsen varer 60 minutter, hvor du skal forsøge at løse et mysterium, så du kan komme ud igen. Escape room er en oplevelse, der egner sig bedst til grupper på tre eller flere personer.

Brain Game står bag denne oplevelse, hvor temaet er de syv dødssynder. Lokaliteten er Gothersgade 35, så hvis du søger et escape room i København, så har du her fundet et der ligger lige i hjertet.

Bestil din tur i escape room i dag og få dig en udfordrende oplevelse du sent vil glemme.

Book Escape Room nu

(Reklame)

Seven | Escape Room hos Brain Game CPH

Kanalrundfart i København

Hvis du kommer til København er en kanalrundfart næsten ikke til at komme udenom. Du oplever hovedstaden fra vandet, og ser mange af de vigtigste seværdigheder på turen gennem Københavns kanaler. På kanalrundfart kan du nyde udsigten og guidens fortællinger, men du har samtidig muligheden for at få taget masser af gode billeder.

Prisen for kanalrundfart med Stromma er kun 95 kr. pr. person, og du kan sagtens både bestille oplevelsen som gave eller booke din plads direkte. Gå ikke glip af en af de nærmest obligatoriske oplevelser i København.

Turen varer cirka en time og du kommer forbi Den Lille Havfrue ved Langelinje blandt mange andre af byens varemærker. Du kan selv vælge om du vil starte denne kanalrundfart i København fra Nyhavn eller ved stranden.

Bestil din kanalrundfart her

(Reklame)

Kanalrundfart i København med Stromma

Goboat – Hyggelig tur til vands

Goboat er endnu et godt bud på en oplevelse i Københavns kanaler. I skal være mellem 2 og 8 personer, og så kan I ellers selv sejle rundt i en Goboat med picnicbord i en time med mulighed for at nyde mad og drikkevarer ombord. Der er lagt op til hygge, når du oplever København fra vandet i en Goboat.

Prisen er samlet for op til otte personer, så det bliver en meget mere billig tur per person, hvis I fylder alle 8 pladser i Goboaten. Der er også mulighed for at booke denne oplevelse i 2 timer og 3 timer.

Goboat er et bæredygtigt koncept med elmotorer der oplades af solceller. Turen går fra Islands Brygge, hvor kan få en fantastisk oplevelse i godt selskab.

Bestil din Goboat tur her

(Reklame)

GoBoat - København fra Vandet

Virtual Reality – Prøv VR i København

Når du skal udfordre virkeligheden og opleve computerspil, som hvis du var der selv – så skal du afgjort prøve Virtual Reality ved Limitless. Teknologien bliver hele tiden bedre og mere virkelighedstro, så virtual reality kan være en ret vild oplevelse.

Prøv VR, når du er ude efter oplevelser i København, som egner sig til en god tur med vennerne. Det er en perfekt drengetursoplevelse, hvor I har noget at snakke om bagefter. Det kunne også være en mulighed, som opvarming inden en bytur i København, så I får sat gang i adreanalinet.

Virtual Reality ved Limitless ligger i Nørregade 36, 1165 København K. Der er mulighed for at spille 5 personer ad gangen, og der er stribevis af spændende spil at vælge mellem. Afprøv VR nu.

Prøv virtual reality her

(Reklame)

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Helikoptertur

For mange er en helikoptertur en once in a lifetime oplevelse. Ikke mange oplevelsesgaver overgår i spændning fornemmelsen af at lette og lande i en helikopter. Samtidig er det en perfekt mulighed for at se københavn fra luften.

Denne helikoptertur københavn arrangeres af Danish Fly, som er topprofessionelle og opsat på at give dig en tryg oplevelse. Få alle tider adrenalinkick selv, eller giv den uforglemmelige tur til manden der har alt. Turen egner sig både som oplevelsesgave til ham og hende.

Danish Fly helikoptertur går over Københavns centrum, og du kommer til at se andre oplevelser som Københavns Zoo og Bakken. Derudover kan du se Frederiksberg Slot, Ørestaden og Dyrehaven samt meget mere. Gå ikke glip af dit livs eventyr.

Book din helikoptertur her

(Reklame)

Privat helikoptertur over København med Danish Fly

Kitesurfing kursus på Amager

Få et 2 timers kursus i Kitesurfing ved Amager Kiteskole. Du kommer til at prøve kræfter med en udfordrende sport, men din introduktion bliver til at følge med i. Du kommer til at starte med nogle indledende øvelser på land og senere sjove øvelser i vandet.

Med i prisen er lån af våddragt og alt andet udstyr der skal bruges til kurset i kitesurfing. Du stifter bekendtskab med sikkerhedsregler, grundlæggende teknikker og principper. Alt undervisningen foretages af en erfaren kitesurfing instruktør med certificering og erfaring.

Prøv kitesurfing i København. Prisen er kun 539 kr. per person, og måske ender du med at du bliver bidt af sporten.

Køb din plads her

(Reklame)

Kitesurfing Kursus hos Amager Kiteskole

Prøv klatring København hos Blocs & Walls

Klatring er en fed disciplin, hvor du vil få trænet din smidighed og brugt god energi og armkræfter. Man er selvfølgelig altid spændt sikkert fast, så du kommer ikke til skade selvom du må slippe væggen.

På dette kursus får du to timers klatring med uddannet instruktør. Du starter med at lære de basale grundteknikker på små vægge. Herefter kan du bevæge dig videre til de mere udfordrende klatrevægge på 5 meters og 15 meters højde. Pludselig begynder der at være langt ned.

Der nogle enkelte praktiske ting du skal huske, når du skal prøve klatring i København ved Blocs & Walls. Du skal medbringe sko og tøj som sikrer fri bevægelse. Derudover skal du have en flaske vand med, da du kommer til at få brug for væske undervejs. Priserne for klatring varierer efter om det er hverdag eller weekend. Prisen på hverdage er 250 kr. mens prisen i weekender er 350 kr. Adressen er Refshalevej 163D i København.

Få din plads til klatring København nu

(Reklame)

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Ølsmagning – Du behøver ikke at spytte ud

Taphouse er det ideelle sted til en ølsmagning i København. I 2016 fik Taphouse prisen som årets øloplevelse og gennem stedets historie har flere end 8.000 fustager været igennem systemet. Af disse har ikke mindre end 3.000 været forskellige. Ved Taphouse får du derfor en ølsmagning der er helt i særklasse. Lige nu har Taphouse det største udvalg af øl på fad i hele Europa. Øllen serveres fra ikke mindre end 61 forskellige haner, hvor der jævnligt er udskiftning.

Taphouse ølsmagning varer 1 1/2 time, hvor I smager på 5 forskellige øl. Undervejs får du fortalt historie og information omkring øl. Efterfølgende har du naturligvis også mulighed for selv at købe øl i baren. Nogle spytter ud, når der skal smages en masse forskelligt, men anbefaler vi ikke.

Prisen for denne unikke oplevelse er kun 175 kr. Taphouse ligger på Lavendelstræde 15 – ikke langt fra centrum.

Bestil din ølsmagning her

(Reklame)

Ølsmagning hos Taphouse

Bodyflight i vindtunnel i København

Søger du anderledes oplevelser i København, så kan du ikke komme udenom vindtunnel. Vindtunellen giver dig oplevelsen af at være vægtløs. Når du lige får lidt styr på teknikken, kan du hænge stille i luften, eller du kan skære dig gennem luften. Det er en helt unik oplevelse, som ikke fås andre steder. Følelsen er lidt som hvis du har prøvet at springe i faldskærm.

Du kan vælge forskellige variationer af oplevelsen efter hvor meget flyvning du har mod på. Priserne varierer fra 445 kr. til 1.095 kr. og hvis du simpelthen ikke kan få nok af flyvning i vindtunnel, har du altid mulighed for at tilkøbe ekstra flyvninger.

Instruktion og udstyr til bodyflight i vindtunellen er inkluderet i prisen. Oplevelsen afholdes af Copenhagen Air Experience. Adresse: Galgebakken 3, 2630 Taastrup.

Bestil tur i vindtunnel her

(Reklame)

Bodyflight i Vindtunnel

Luksus ophold på Villa Copenhagen

Få et luksusophold i hjertet af København. Villa Copenhagen ligger kun 2 minutter fra hovedbanegården, så det bliver ikke mere centralt. Med dette ophold får du en overnatning i et superior dobbeltværelse. Der hører derudover også en 2 rettes menu med i prisen – dog ikke med drikkevarer. Morgenmad er også inkluderet i prisen. Samtidig har du adgang til fitness og poolområde.

Opholdet kan være en oplevelse i sig selv, eller det kan være udgangspunktet for mange andre oplevelser i København. Villa Copenhagen har en helt speciel historie idet bygningerne er det gamle Danmarks Centralpostbygning. I dag er det i stedet et luksushotel med 390 værelser, hvor man har forsøgt at bevare så meget som muligt af fortidens charme.

Villa Copenhagen er er oplevelse værd. Efter restaureringen er hotellet blevet et imponerende skue i alle afkroge af hotellet. Priserne varierer fra 2.500 kr. til 3.000 kr. for to personer – alt efter hvornår der bookes. Det gælder både i forhold til om det er weekend eller hverdag og i forhold til sæson.

Bestil dit luksusophold her

(Reklame)

Ophold på Villa Copenhagen

Oplevelser i København for enhver smag

Som du kan se af ovenstående udbud, så byder København på oplevelser til alle. Der er alt fra oplevelser indenfor spænding til almindelige turistagtige oplevelser som kanalrundfart og hotelophold. København er en mangfoldig by og en storby, så hvis du er i nærheden af centrum er alt i nærheden.

Nogle oplevelser i København egner sig mest til par, som luksusopholdet på Villa Copenhagen. Andre kræver at man kun kan være en person afsted ad gangen. Hvis du skal prøve helikoptertur er der simpelthen ikke plads til andre end dig selv og piloten.

Sidst men ikke er der oplevelser som egner sig allerbedst til større grupper. Herunder hører ølsmagning, hvor der er et stort socialt element og virtual reality. Det samme gælder for både Escape Room og Goboat, hvor det giver mening at samle flere personer til oplevelsen, da prisen er den samme om man er 2 eller det maksimalt tilladte antal. Derfor kan man ligeså godt fylde op.

Gratis oplevelser i København

Alle de beskrevne oplevelser ovenfor koster penge, men hvad er der så af gratis oplevelser i København? Der er faktisk en god samling af gratis oplevelser i København. Her er en lille oversigt:

  • Dyrehavsbakken – Bakken rummer mere end 30 forlystelser, men du kommer gratis ind og kan opleve den hyggelige stemning uden det koster noget.
  • Botanisk Have – I Gothersgade finder du botanisk have, hvor du kan gå på opdagelse i den hyggelige have med træer, som er mere end 1000 år gamle og en mangfoldighed af blomster og andre planter.
  • Havnebadet på Islands Brygge – Du har mulighed for at bade i det lækre friluftsbad midt i København. Det er ikke underligt at der er mange folk på varme sommerdage.
  • Amalienborg Slot – Oplev en del af kongehusets historie. Det er også ganske gratis.

Der er altså en del muligheder for gratis oplevelser i København. Der findes også en del flere end dem vi har nævnt her. Generelt kan man sige at skulpturer som Den Lille Havfrue, og alt andet der er offentligt tilgængeligt er gratis oplevelser. Selvom du gerne vil undgå at betale kan du altså alligevel godt få én på opleveren i København.

Vi elsker København og alt vores hovedstad har at byde på. Vi håber at have inspireret dig til nogle gode oplevelser i København. Hvis du holder dig til det præsenterede udvalg kan du næsten ikke blive skuffet.