Dette indhold er sponsoreret 

Forestil dig, at klokken er 23:59. Den slår snart tolv. Du står i selskab med dine venner, i har alle et glas champagne i hånden og kransekagen står klar. Det er nytårsaften, årets sidste aften. Du er mere rolig og tilstede, end du plejer på denne aften, fordi du har haft tid til at slappe af og gøre dig klar uden stress. Du står kort i dine egne tanker, og tænker tilbage på aftenen, som har været en stor succes. Det skyldes, at du har bestilt nytårsmenuen i år og sluppet for alt besværet. Læs med i artikel herunder, hvordan du opnår den fulde smagsoplevelse til din nytårsaften og meget mere nærvær. 

Nemt og lækkert 

Det er den sidste aften på året, og det skal selvfølgelig fejres med bravour. Du skal fejre aften sammen med gode venner, hvor i skal spise og drikke godt. Hvis du ikke kan overskue besværet med indkøb og madlavning op til denne aften, så bestil jeres nytårsmenu ud af huset, om det skal være buffet eller portionsanretninger, det bestemmer du. Du skal blot sørge for et flot dækket bord og drikke til hele aften. 

En værdig nytårsmenu 

Et bud på en eksklusiv tre-retters menu, som du kan bestille kunne blandt andet bestå af, røget laks og hummer til forret. Hertil en mild creme, og en salat af fennikel toppet med radiser og urter. Hovedretten kunne bestå af en dejlig mør kalvesteg, små kartofler vendt i rosmarin, sautérede svampe og forårsløg. Selvfølgelig skal retten bindes sammen af en kraftig rødvinssauce. Til sidst en kraftig chokoladekage og cremet karamel, pyntet med hindbær og hvid chokolade. Så bliver det vidst ikke mere lækkert med mad ud af huset.

Cocktails og vin til menuen

Når du har valgt menuen, så mangler du kun drikkevarer. Men hvad skal du servere? Når i alle sidder klar til at høre dronningens nytårstale foran fjernsynet, hvorfor så ikke servere en Bellini? Den italienske cocktail er perfekt som velkomstdrink, og er meget nem at lave. Bland Prosecco og fersken puré i et champagneglas, og server så den festlige aperitif. Under maden vil i både kunne nyde et glas kold hvidvin til forret, rødvin til hovedretten og et bud på vinen til desserten kunne være et glas mousserende Moscato. I kan også aftale, at alle skal medbringe til en cocktail hver. På denne måde, vil der være noget til alle og i kan skiftevis lave en cocktail til selskabet og få en god aften.