Dette indhold er sponsoreret

De fleste mennesker elsker oplevelser, hvad end det er en rejse, et spaophold eller en tur i luftballon. Men hvordan pakker man lige sådan en gave ind? I stedet for at skrive et kort kan du være kreativ med måden, du giver en oplevelse på. Læs med her og få inspiration.

En solcreme er lig med en tur til varmen

Hvis du skal overraske en ven, kæreste eller forældre med en rejse, kan du tilføje en mindre gave som et hint til den ‘rigtige’ gave. Det kunne for eksempel være en af de bedste solcremer til ansigtet. Rette vedkommende vil formentlig blive glædeligt overrasket, når de finder ud af, at solcremen er et hint til en rejse. Solcreme ansigt er et must, hvis man skal på tur til solens stråler. Solbeskyttelse er dog ikke bare en creme med SPF. Naturligvis er det vigtigt, at det er en creme, der beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler, men find en luksus solcreme til ansigtet, som også har til formål at pleje huden. Der er ikke noget værre end en tyk og fedtet solcreme i ansigtet, som knap kan smøres ud. 

Opfindsomme pengegaver

Hvis du for eksempel skal give penge til en oplevelse, er det en hyggelig idé at give en opfindsom pengegave. Det kan hurtigt blive kedeligt at give en konvolut med penge i. Derfor kan du gemme pengene på en måde, der passer til oplevelsen. Hvis du for eksempel giver penge til en rejse, kan du printe et verdenskort ud og indramme det, hvor du ruller pengesedler sammen, som du placerer rundt i billedrammens kant. Hvis pengene er til en romantisk aften, kan du lave en buket blomster af pengesedler. Kun fantasien sætter grænser!

Skattejagt

En skattejagt er et hit for alle aldre. Der er noget spændende ved at gå fra post til post med tanken om, at man ender med at finde en skat. En skattejagt er derfor en sjov og anderledes måde at give en oplevelsesgave på. Der er en del planlægning bag en skattejagt. Derfor kan det være en god idé at gå i gang med planlægningen i god tid. Du kan blandt andet gøre dig overvejelser omkring, hvor skattejagten skal finde sted. Hvis du er så heldig at eje en have, er det et oplagt sted at sætte poster op rundt omkring. Samtidig kan du gøre dig overvejelser om, hvad der skal ske på hver post, for at din gavemodtager må gå videre til næste post. Måske skal der være nogle sjove udfordringer eller lignende? På den sidste post kan du skrive et kreativt kort eller stykke papir, hvorpå der står, hvad gaven er.