Skal du afsted for at forkæle din krop og sjæl med et lækkert spaophold i det Københavnske eller skal du måske forkæle en ven? Her får du 4 gode bud på hvor forkælelsen kan finde sted.

De gode bud på spaophold er mange i det sjællandske

København og i det hele taget Sjælland er beriget med en masse skønne perler hvor muligheden for at forkæle sig selv eller en ven med et spaophold er let at få øje på. Det kan derfor være svært at finde frem til netop det sted, der skal have æren af dit eller din vens besøg.

Hvis du gerne vil se på flere muligheder end blot de 4 der vil blive fremhævet her, så kan du se mere på linket her: spaophold i København og Sjælland. De 4 der fremhæves herunder indgår også på den liste du kan finde via. linket, men da der virkelig er mange gode bud på muligheder til dig, så kan det være med til at begrænse din søgen med en kortere liste.

Steder med forskellige behandlinger

Vi starter med at pege på Kurhotellet i Skodsborg. Skodsborg er i sig selv et smukt område, med en masse natur og hvor der er god mulighed for at komme væk fra byens larm, uden at skulle bevæge sig for langt væk fra København. Kurhotellet har vundet flere priser og det er både i forhold til spa-delen men også i forhold til almindeligt ophold.

Det næste sted er Spahotellet Kong Arthur, hvor du kan opleve velvære i form af forskellige kropsbehandlinger, men du kan også deltage i yoga-class eller opleve orientalsk vandtempel, som er et område hvor du kan slappe af ved liggestole omgivet af aromadampbade, sauna mv.

Marienlyst strandhotel er det tredje sted og giver dig mulighed for både spaoplevelsen, men også med plads til en lang gåtur i fred langs den private strand.

Sidst men ikke mindst skal spa og wellness på Comwell i Korsør nævnes. Her finder du hotellet der stort set ikke sætter nogle grænser for behandlingsformer du kan få dig.